MAD Wine MAD Hárslevelű 2020

60,00 RON
Este un vin alb, demisec, numit după satul Mád care este înconjurat de podgorii recunoscute ca fiind printre cele mai bune zone de creștere a viței de vie din regiunea viticolă Tokaji. În această regiune, Hárslevelű este al doilea cel mai răspândit soi de struguri după Furmint. Acest soi este, de asemenea, capabil să exprime terroirul (compoziția solului și influența mediului înconjurător). Este un vin obținut din boabe sănătoase, coapte, dar nu foarte coapte. Aromele sunt conduse de cel de caise și miere, însoțite apoi de un echilibru excelent între aciditatea stratificată și un pic de zahăr rezidual. Caracterul intens fructat este urmat de o mineralitate distinctă. Este recomandat pentru a fi servit alături de mâncăruri picante și din carne de păsări de curte.

Volum: 750 ml

An: 2020

Tip: vin alb demisec

Concentraţia alcoolică: alcool 10.5% vol.

In stoc

Durata de livrare: 2~3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MDWMHRLV Ai nevoie de ajutor? 0362-805.529
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
MAD-WINE - MAD Hárslevelű, 2020, 0.75 l
 

DESPRE VIN


Vin alb, demisec, numit după satul Mád care este înconjurat de podgorii recunoscute ca fiind printre cele mai bune zone de creștere a viței de vie din regiunea viticolă Tokaji. În această regiune, Hárslevelű este al doilea cel mai răspândit soi de struguri după Furmint. Acest soi este, de asemenea, capabil să exprime terroirul (compoziția solului și influența mediului înconjurător). Este un vin obținut din boabe sănătoase, coapte, dar nu foarte coapte. Aromele sunt conduse de cel de caise și miere, însoțite apoi de un echilibru excelent între aciditatea stratificată și un pic de zahăr rezidual. Caracterul intens fructat este urmat de o mineralitate distinctă. Este recomandat pentru a fi servit alături de mâncăruri picante și din carne de păsări de curte.

Soiuri: Hárslevelű
Locul de origine: zona satului Mád, regiunea viticolă Tokaj
Vineyard: Amestec de mai multe podgorii din regiunea Mád
Metoda de cultivare: cordon mediu
Recoltare: septembrie
Vinificare: struguri sănătoși culeși manual - fără botrizare - fermentați în rezervoare din oțel inoxidabil cu temperatură controlată, fără învechire în butoaie de stejar.
Potențial de învechire: gata de băut, cu un potențial de îmbătrânire de 6-8 ani
 

SPECIFICAȚII

Tip Volum Conținutul de alcool Aciditate Zahăr rezidual
demisec 0.75 l 11.1% V/V 6.8 g/l 13.3 g/l
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!