FrittmannCrama Frittmann
(Frittmann Winery)
Vinurile Frittmann sunt produse într-o întreprindere de familie în Soltvadkert, care se află în cea mai mare regiune viticolă a Ungariei: Kunság. Părinții și bunicii fraților Frittmann (István Frittmann și János Frittmann), proprietarii cramei, au lucrat în viticultură și vinificație, iar cea mai nouă generație urmează și ea tradiția. Cei doi fii mai mici au studiat vinificația și acum participă activ la munca de zi cu zi la crama Frittmann. 

János Frittmann a fost premiat în 2007 cu premiul "Viticultorul Anului", fiind primul viticultor din regiunea viticolă Kunság care a primit acest premiu. A fost un moment de mare importanță pentru întreaga regiune Kunság. În acel an a fost finalizată clădirea destinată pentru cazarea oaspeților dar și locul pentru evenimente. În 2013 crama Frittmann s-a extins cu o pivniță deschisă pentru tururi cu ghid și un magazin de vinuri, astfel încât oaspeții cramei Frittmann să poată vedea procesul de vinificație folosit la crama Frittmann.

Podgoriile Frittmann 
Crama Frittmann deține 50 de hectare de podgorii proprii dar colaborează și cu parteneri calificați de la care intergează struguri de bună calitate în producția de vin a cramei Frittmann.

Mai multe detalii despre crama Frittmann găsiți aici: despre crama Frittmann

 

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!