Despre crama Frittmann

Despre crama Frittmann
Povestea cramei Frittmann

Crama Frittmann este deținută și administrată de catre cei doi vinificatori renumiți, frații István Frittmann și János Frittmann. Diviziunea muncii în familie îl determină pe fratele mai mare István să se ocupe de podgorie și să supravegheze fabrica de îmbuteliere și logistica. János este responsabil pentru vinărie, comerț și marketing. Cei doi frați discută toate problemele cheie și își implică fiii, de asemenea vinificatori calificați, în procesul decizional.

Datorită calificării lor, János și István Frittmann cunosc îndeaproapea tehnologia de fermentație, dar se consideră în primul rând cultivatori de struguri și apoi producători de vin. Ambii au absolvit școala secundară profesională de industrie alimentară Toldi Miklós din Nagykőrös. Întrucât părinții și bunicii lor s-au ocupat, cu normă întreagă, cu cultivarea strugurilor și producerea vinului, cei doi frați au învățat încă din copilărie toate activitățile și secretele despre cultivarea strugurilor și obținerea vinului. János a devenit antreprenor lucrând în 1982 la podgoria tatălui său, pentru a face echipă mai apoi cu fratele său István în 1987, inițial ambii ca antreprenori independenți iar mai apoi, în 1998, au înființat o societate cu răspundere limitată. De atunci întreaga familie a fost angrenată în cultivarea strugurilor, în producția vinurilor și în afaceri cu vinuri.

Ella, soția lui János, și Márti, soția lui István, conduc afacerile de catering, marketingul și birourile cramei. Ambele sunt active în aceste domenii care necesită cele mai pricepute mâini și atenție.
Familia Frittmann lucrează din greu și sunt implicați în festivaluri, evenimente desfăsurate în afara sediului cramei, demonstrații de vinuri și întâlniri profesionale.
Tamás, fiul lui János și Ella, absolvent al Universității Corvinus, specializarea viticultură, lucrează în afacerea de familie ca vinificator. El este responsabil cu supravegherea și coordonarea lucrărilor din cramă și de conducerea magazinului Frittmann Shop. În plus, el asigură legătura cu partenerii și este parțial responsabil de partea de vânzări.

Péter, fiul lui István și Márti, a absolvit și el în Viticultura la Universitatea Corvinus și lucrează în companie ca vinificator și manager de proiect și este membru activ al Junibor. El este responsabil de efectuarea tuturor lucrărilor legate de dezvoltarea produselor și de integrarea acestora în sistemele existente, de coordonarea funcționării organizației și de dezvoltarea unui sistem operativ de tehnologie de fabricație internă. Cei doi tineri împărtășesc sarcinile de a produce vinuri, de a cumpăra materii prime, de a programa livrările și de a le coordona cu producția, precum și de a ajuta la degustările de vinuri.

O componentă cheie a experienței de familie este prezența unui membru al familiei de fiecare dată când un vizitator intră în curtea cramei din Eötvös utca. Cele două ramuri ale familiei locuiesc în această moșie ancestrală în simbioză cu afacerea cramei. În ciuda nenumăratelor îndatoriri, există întotdeauna cineva alături de membrii personalului care să primească, să informeze și să găzduiască vizitatorii și să le ofere niște vin. Construit pe un teren care ar fi fost suficient pentru mai multe case, sediul proiectat economic include unități rezidențiale și industriale bine separate, și ai senzația că toți membrii familiei fac tot posibilul pentru succesul comun.












 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!