Juhász

Crama Juhász a fost înființată în 1996 de către frații Attila și Ádám Juhász. A început ca o fermă mică de 1.5 hectare iar mai apoi crama a cunoscut dezvoltări semnificative de-a lungul anilor. În 2002, au fost plantate aproape 10 hectare de viță de vie, inclusiv în podgorii remarcabile precum Paptag, iar o cramă modernă a fost construită în pivnița Kőlyuktető din Eger. Anul 2010 a marcat lansarea Juhász Rosé, câștigând popularitate națională. În 2018, Ádám Juhász a preluat conducerea cramei, care dispune de tehnologii de vinificație avansate. Crama folosește aproape 350 de hectare de viță de vie, producând vinuri apreciate pentru calitatea lor înaltă și caracterul inconfundabil.

Podgoriile de 350 de hectare ale cramei Juhász se află în regiunea Eger și includ soiuri negre cum ar fi Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Portugieser, Zweigelt, Blauburger și Merlot. Vinurile albe sunt produse din Muscat Ottonel, Irsai Olivér, Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris și Leányka. Crama Juhász combină metode tradiționale cu tehnologii moderne pentru a obține vinuri premiate la nivel național și internațional. Cele mai notorii podgorii ale cramei Juhász sunt Paptag (10 ha) și Gesztenyés (6 ha), cunoscute pentru producerea vinurilor roșii de top.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!