Grand Tokaj Tokaji Hárslevelű Late Harvest Classic Selection (recoltă târzie)

30,00 RON
Este un vin alb dulce din colecția Classic Selection de la crama Grand Tokaj, obținut dintr-o recoltă târzie din soiul Hárslevelű (Frunză de Tei) din regiunea viticolă Tokaj din Ungaria. Este un vin proaspăt, fructat și ușor dulce, un vin de recoltă târzie de cea mai înaltă calitate.

Volum: 500 ml

An: 2021

Tip: vin alb dulce

In stoc

Durata de livrare: 2~3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GTKHRLVCLS Ai nevoie de ajutor? 0730-277.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tokaji Hárslevelű Late Harvest este un vin alb dulce din colecția Classic Selection de la crama Grand Tokaj, obținut dintr-o recoltă târzie din soiul Hárslevelű (Frunză de Tei) din regiunea viticolă Tokaj din Ungaria. 

Este un vin proaspăt, fructat și ușor dulce, o nouă față a vinurilor de Tokaji. Până la momentul recoltării, la sfârșitul lunii octombrie, boabele au devenit prea coapte din cauza numărului mare de ore de expunere la soare, dezvoltând atfel un conținut ridicat de zahăr și valori analitice excelente. Cu ajutorul unei prelucrări atente și a tehnologiei de ultimă generație, fructuozitatea originală a strugurilor și caracterul soiului podgoriilor de Hárslevelű au fost păstrate, rezultând un vin de recoltă târzie de cea mai înaltă calitate.

Informații despre recoltă
Cheia pentru a face un vin de succes din recolta târzie constă în selectarea atentă a datei recoltării strugurilor. Strugurii din care a fost oținut acest vin au fost recoltați într-un moment în care s-a observat acumularea de boabe complet coapte, zbârcite, uneori botritizate, în acest fel a fost conceput și obținut acest vin bogat, fructat și ușor.

Tehnica de vinificare
Introducerea vinurilor Grand Tokaj din recoltă târzie s-a bazat pe inovații și tehnologii moderne, cum ar fi fermentația controlată și tehnologia reductivă. Strugurii recoltați au fost transportați la fabrica de procesare ultramodernă a cramei Grand Tokaj din Tolcsva, unde, după o zdrobire delicată și desciorchinare, au fost înmuiați timp de câteva ore și, în cele din urmă, presați cu ajutorul preselor cu membrană în vid. Mustul a fost clarificat prin sedimentare tradițională și fermentat la o temperatură prestabilită, folosind drojdii selectate.

Vin cu denumire de origine protejată.
Produs unguresc.

Temperatura recomandată pentru consum : 11-12 °C
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!