Grand Tokaj Tokaji Sárgamuskotály Late Harvest Classic Selection (recoltă târzie)

35,00 RON
Este un vin alb dulce din colecția Classic Selection de la crama Grand Tokaj, obținut dintr-o recoltă târzie din soiul Sárgamuskotály (Muscat Galben) din regiunea viticolă Tokaj din Ungaria. Este un vin cu aromă intensă de floare de salcâm combinată cu note de botrytis, fructuozitatea strugurilor Sárgamuskotály este completată cu note de pară, piersică și mentă.

Volum: 500 ml

An: 2022

Tip: vin alb dulce

In stoc

Durata de livrare: 2~3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GTKSMSKLHCLS Ai nevoie de ajutor? 0362-805.529
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tokaji Sárgamuskotály Late Harvest este un vin alb dulce din colecția Classic Selection de la crama Grand Tokaj, obținut dintr-o recoltă târzie din soiul Sárgamuskotály (Muscat Galben) din regiunea viticolă Tokaj din Ungaria. 

De culoare galben-pai, vinul are o aromă intensă de floare de salcâm combinată cu note de botrytis, ceea ce îi conferă un caracter unic și special. Aroma combină fructuozitatea strugurilor Sárgamuskotály cu note de pară, piersică și mentă. Textura cremoasă și notele de miere ale vinului persistă mult timp în gură.

Informații despre recoltă
Cheia pentru a face un vin de succes din recolta târzie constă în selectarea atentă a datei recoltării strugurilor. Strugurii din care a fost oținut acest vin au fost recoltați într-un moment în care s-a observat acumularea de boabe complet coapte, zbârcite, uneori botritizate, în acest fel a fost conceput și obținut acest vin bogat, fructat și ușor.

Tehnica de vinificare
Introducerea vinurilor Grand Tokaj din recoltă târzie s-a bazat pe inovații și tehnologii moderne, cum ar fi fermentația controlată și tehnologia reductivă. Strugurii recoltați au fost transportați la fabrica de procesare ultramodernă a cramei Grand Tokaj din Tolcsva, unde, după o zdrobire delicată și desciorchinare, au fost înmuiați timp de câteva ore și, în cele din urmă, presați cu ajutorul preselor cu membrană în vid. Mustul a fost clarificat prin sedimentare tradițională și fermentat la o temperatură prestabilită, folosind drojdii selectate.

Vin cu denumire de origine protejată.
Produs unguresc.

Temperatura recomandată pentru consum : 11-12 °C

Miros: flori de salcâm, botrytis.
Gust: struguri galbeni, pară, piersică, mentă.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!