LUNA CADOURILOR
1 - 31 decembrie 2024

Demeter Bikavér Classic

-25%
59,00 RON 44,25 RON
Vin roșu sec (Sânge de taur) de la crama Demeter, un vin fructat, picant și corpolent, cu miros de cireșe, ciocolată și zmeură, gust aromat cu note de de stafide, coacăze negre și coajă de portocală, un vin obținut dintr-un amestec de soiuri Kékfrankos (58%), Menoir (19%), Merlot (15%) și Turán (8%), din regiunea viticolă Eger din Ungaria.

Volum: 750 ml

An: 2019

Tip: vin roșu sec

Concentraţia alcoolică: alcool 14% vol.

Aciditate: 5.6 g/L

Zahăr rezidual (RS): 1.1 g/L

Asocieri culinare: Vânat, Bucătărie maghiară.

In stoc

Durata de livrare: 2~3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: DMTBKVC Ai nevoie de ajutor? 0730-277.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Bikavér Classic (Sânge de taur) este un vin roșu sec de la crama Demeter, un vin fructat, picant și corpolent, cu miros de cireșe, ciocolată și zmeură, gust aromat cu note de de stafide, coacăze negre și coajă de portocală, un vin obținut dintr-un amestec de soiuri Kékfrankos (58%), Menoir (19%), Merlot (15%) și Turán (8%), din regiunea viticolă Eger din Ungaria.

Bikavér Classic este un vin obținut prin viticultură și recoltare 100% manuală, artizanală.

Crama Demeter experimentează în fiecare an modalități pentru a face și mai bun cel mai faimos și definitoriu vin al podgoriilor Eger. Întotdeauna cultivă strugurii puțin diferit, în fiecare an vinul este învechit diferit în butoaiele de lemn iar soiurile sunt combinate diferit în fiecare an - rezultatul fiind că acum vinul seamănă cel mai mult cu conservele de cireșe și dulceața de cireșe. Vinificatorul cramei Demeter a fost în căutarea acestui gust, pe care care bunicul său i l-a arătat și care a fost un vin Egri Bikavér din 1972. Visul actualului proprietar al cramei este ca într-o zi să poată face și el un vin atât de bun.

Vin cu indicație geografică protejată.
Regiunea viticolă: Eger, Ungaria.

Conține sulfiți.

Vinificație: fermentare în rezervor cu batere manuală, învechire în butoaie de lemn timp de 2~2,5 ani
100% viticultură manuală
100% recoltare manuală

Miros: cireșe, ciocolată, zmeură
Gust: stafide, coacaze negre, coaja de portocala
Temperatură de consum: 16-18 °C
Asociere mâncare: vânat, bucătărie maghiară
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!