
Podgoria de 350 de hectare a cramei Juhász se află în regiunea viticolă Eger. Cele mai importante podgorii ale cramei Juhász sunt situate la marginea orașului Eger, Egerszalók, Egerszólát, Demjén, Nagytálya, Andornaktálya și Maklár. Soiurile negre cultivate includ Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Portugieser, Zweigelt, Blauburger și Merlot, care constituie o bază excelentă pentru producerea Egri Bikavér. Vinurile albe ale cramei Juhász sunt produse din Muscat Ottonel, Irsai Olivér, Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris și Leányka. Crama Juhász deține atât podgorii vechi, cât și podgorii nou plantate. Pentru noile plantații sunt folosite metode de cultivare de ultimă generație. Aceste podgorii sunt cultivate în cadrul programului de agromediu. Viile sunt pregătite cu ajutorul VSP și Guyot. Cele mai importante două podgorii ale cramei Juhász sunt Paptag (10 ha) și Gesztenyés (6 ha), nume cunoscute de mulți. Aceste două podgorii produc în fiecare an vinurile roșii de top ale cramei Juhász.
Regiunea viticolă Eger, cu cele 6.040 de hectare de podgorii, se află în nord-estul Ungariei, pe versanții vestici ai Munților Bükk, la 120 km de capitala Budapesta. Este împărțită în două districte în ceea ce privește protecția originii: Eger și Debrő. Acesta include orașul Eger și alte 19 orașe și sate mici. Este locul de naștere al unor vinuri excelente, de înaltă calitate și elegante, pe care solurile de argilă brun-roșiatică și vulcanice le înzestrează cu arome extrem de bogate și complexe. Orașul și împrejurimile sale sunt o regiune viticolă istorică renumită, unde tradițiile viticulturii și ale producției de vinuri excelente datează de o mie de ani. Regiunea viticolă Eger a cunoscut o dezvoltare extrem de rapidă în urma schimbării regimului, suprafața sa fiind, de asemenea, crescută semnificativ prin replantarea în cele mai bune podgorii atât a soiurilor de struguri vechi, cât și a celor noi.
De asemenea, crama Juhász dispune de un centru de ospitalitate cu numeroase facilități. Acesta nu numai că evocă o atmosferă clasică de pivniță de vinuri, dar îi ajută pe vizitatori să descopere regiunea viticolă, podgoriile cramei Juhász și să urmărească drumul strugurilor de la recoltare și până la îmbuteliere. Colțurile intime de degustare a vinurilor oferă locuri excelente pentru degustări individuale, în timp ce impunătoarea sală de degustare este, de asemenea, ideală pentru prieteni, familie și evenimente corporative, precum și pentru recepții și nunți exclusive de până la 100 de persoane.
