Despre crama Ikon

Despre crama Ikon
Ikon este un producător de vinuri din Ungaria, din zona Rádpuszta, o regiune cu terenurile agricole foarte apreciate, terenuri care au fost folosite de către mănăstirea Tihany, încă din urmă cu mai multe secole, ca proprietate viticolă și unde tradiția viticulturii a renăscut în momentul în care a fost deschisă Crama Ikon, în anul 2007. Fondatorul oenolog al cramei, Janos Konyari, a lăsat copiilor săi și generațiilor viitoare moștenire experiența, viziunea și pasiunea sa pentru vinificație.

Crama Ikon și-a propus să împărtășească experiența savurării de vinuri de calitate iar misiunea asumată este aceea de a oferi  produse excelente la prețuri accesibile. Drept urmare vizitatorii cramei Ikon sunt invitați să savureze cele mai bune vinuri din zonă, într-un mediu relaxant și placut.

Podgoriile Ikon
Podgoria cramei Ikon se intinde pe o suprafață neîntreruptă de 35 de hectare și este ca o bijuterie unică pe malul lacului Balaton, în partea de sud a lacului. Podgoriile sunt înconjurate de un peisaj natural încântător astfel că podgoriile dar și clădirile cramei Ikon au devenit în ultimii ani o priveliște fermecătoare a regiunii Lacului Balaton.















Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!