BLACK WEEK
04 - 10 noiembrie 2024
*Din cauza volumului mare de colete trimise în această perioadă de reduceri (mai ales la final de săptămână), deși noi expediem coletele la timp, la curieri pot apărea întârzieri în livrarea coletelor!

Demeter Bikavér Selection

-30%
85,00 RON 59,50 RON
Vin roșu sec de la crama Demeter, un vin roșu matur, învechit în butoaie noi de stejar, fructat, picant, foarte corpolent, cu miros de afine, căpșuni și prune uscate, cu gust de prune uscate, cuișoare și căpșuni, un vin obținut dintr-un amestec de soiuri Kékfrankos (58%), Cabernet franc (15%), Menoir (15%) și Turán (12%) din regiunea viticolă Eger din Ungaria.

Volum: 750 ml

An: 2018

Tip: vin roșu sec

Concentraţia alcoolică: alcool 14% vol.

Aciditate: 5.4 g/L

Zahăr rezidual (RS): 2.1 g/L

Asocieri culinare: Carne roșie, Mâncăruri din bucătăria maghiară.

In stoc

Durata de livrare: 2~3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: DMTBKVS Ai nevoie de ajutor? 0730-277.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Bikavér Selection este un vin roșu sec de la crama Demeter, un vin roșu matur, învechit în butoaie noi de stejar, fructat, picant, foarte corpolent, cu miros de afine, căpșuni și prune uscate, cu gust de prune uscate, cuișoare și căpșuni, un vin obținut dintr-un amestec de soiuri Kékfrankos (58%), Cabernet franc (15%), Menoir (15%) și Turán (12%) din regiunea viticolă Eger din Ungaria.

Bikavér Selection este un vin obținut prin viticultură și recoltare 100% manuală, artizanală.

Numele "Selection" înseamnă că vinificatorul a gustat vinurile de bază Bikavér (Sânge de taur) din toate butoaiele (numărul acestora poate fi de la 50 la 100 de butoaie) și selectează cele mai bune vinuri, iar din acestea până la urmă alege un Bikavér (Sânge de taur) „de top”. Selecția este întotdeauna un vin roșu foarte corpolent, matur, cu aromă de prune uscate și cu acel gust de dulceață de prune coapte specific unui vin de top de acest fel.

Vin cu indicație geografică protejată.
Regiunea viticolă: Eger, Ungaria.

Conține sulfiți.

Vinificație: fermentare în cuvă deschisă cu batere manuală, învechire în butoaie noi de stejar 2~2,5 ani
100% viticultură manuală
100% recoltare manuală

Miros: afine, căpșuni, prune uscate
Gust: prune uscate, cuișoare, căpșuni
Temperatură de consum: 18 °C
Asociere mâncare: carne roșie, bucătărie maghiară
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!