Șpriț

Vinul spumos este un vin efervescent cu o spumă de scurtă durată, obtinut prin metoda impregnării cu dioxid de carbon, care presupune producerea vinului spumos prin adaugarea de CO2 în cuva închisă ermetic sau în unele cazuri chiar în sticlă, în acest fel dioxidul de carbon este dizolvat în vin. În cadrul metodei impregnării cu dioxid de carbon   nu mai are loc o a doua fermentare, dioxidul de carbon fiind impregnat în bautura. Vinurile astfel obtinute au un nivel ridicat de perlare (adica au multe bule de dioxid de carbon) dar care dispare repede. 

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0362-805.529

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!